" "
top of page
_N8A7228 kopie.jpg

Totaalprojecten voor privétuinen en bedrijfsgroen

bouncing-arrow-white.gif

SYMBIOSE VAN GROEN, ONTSPANNING EN COMFORT

Als wij het over onze activiteiten hebben, dan spreken wij bij G&G Tuinen zelden over tuinaanleg. We gebruiken liever de term “tuinarchitectuur” omdat die de hele lading dekt. Wij bekijken uw tuin of groenzone namelijk in zijn globaliteit en onze diensten reiken verder dan enkel het groen en de flora in al zijn pracht.

In onze groenprojecten vertalen wij uw behoefte aan ontspanning en rust, de noodzaak van een praktische organisatie, comfort en esthetiek tot een coherent geheel.

aanleg zwembad door G&G Tuinen
intro

VAN DE GRONDWERKEN TOT DE TUINVERLICHTING

G&G Tuinen staat voor de totaalinrichting van tuinen, te beginnen bij de grond- en drainagewerken.  Vervolgens voorzien we de verhardingen: de oprit en terrassen zijn de eerste grote elementen, maar ook tuinpaden, stapstenen, plaats voor de fietsen. Ook eventueel opvangen van hoogteverschillen met keermuren en trappen hoort hierbij. In een totaalproject wordt ook telkens besproken met de klant hoe we ieders privacy kunnen verzekeren. Hiervoor kunnen diverse afsluitingen voorzien worden. Wil je het liever wat natuurlijker dan kunnen ook groenschermen daarvoor zorgen, met hagen en leibomen.

 

We verzorgen alle aanplantingen van bloemen, bomen, heesters en hagen en leggen het gazon aan. De vormgeving van uw tuin hangt geheel af van uw voorkeur en interesses. Heeft u groene vingers, dan schrikt weelderig groen en een overdadige bloemenpracht u waarschijnlijk niet af. Maar werkt u zelf niet zo graag in de tuin, dan verkiest u misschien een strakke en makkelijk te onderhouden tuin. Zo kunnen we langs de randen van het gazon een begrenzingsdraad plaatsen voor een robotmaaier.

 

Ten slotte hebben we eveneens oog voor sfeerschepping, met de juiste tuinverlichting en tuindecoratie.

Anchor 1

ZIN OM UW TUIN OF BEDRIJFSOMGEVING HELEMAAL ONDER HANDEN TE LATEN NEMEN DOOR EEN ERVAREN TUINARCHITECT?

Reken op G&G Tuinen, wij maken er iets unieks van!

BENT U BENIEUWD HOE WE DAT ALLES CONCREET MAKEN? SURF DAN NAAR DE PAGINA "REALISATIES" EN ONTDEK ONZE AFGEWERKTE PROJECTEN.

bottom of page