" "
top of page
_N8A7349.jpg

Alomvattende tuinontwerpen voor particuliere en bedrijfsomgevingen

bouncing-arrow-white.gif

GEDIPLOMEERDE TUINARCHITECT IN EIGEN HUIS

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. En ook die service kunnen wij u in ons bedrijf garanderen.

Robbert Garré van G&G Tuinen is in 2013 aan HoGent afgestudeerd als tuinarchitect. Met zijn tuinontwerpen op maat wil hij voor een echte tuinbeleving zorgen. Daarom begint elke samenwerking met de uitvoerige bespreking van uw verwachtingen en prioriteiten. Robbert komt ter plaatse voor een minutieuze opmeting van het terrein. Op basis van die input maakt hij een voorontwerp en stelt hij een kostenraming op. Het voorontwerp wordt vervolgens een definitief tuinontwerp, al dan niet met 3D-voorstelling.

In de eerste plaats zijn het uw interesses en behoeften die het tuinontwerp sturen. Wenst u een tuin die uitnodigt tot sport en spel? Wilt u vooral relaxen of bent u een fervent tuinier in uw vrijetijd? Wilt u uw medewerkers de gelegenheid bieden om tijdens de middagpauze even te ontspannen in de kantoortuin? Robbert verstaat de kunst om precies te begrijpen wat u zoekt en vertaalt dat in een tuinontwerp dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt.

 

Uw stijl bepaalt dan weer de materialen en de vormgeving: vloeiende lijnen of een geometrisch spel van graspartijen, perken, aanplantingen en bouwkundige elementen. Robbert heeft ervaring met alle stijlen: klassieke, landelijke, moderne en strakke tot zelfs minimalistische tuinen. En hij zorgt ervoor dat uw tuin mooi harmonieert met uw woning of bedrijfsgebouw. In zijn tuinontwerpen verenigt Robbert uw dromen, natuur en esthetiek.

Anchor 1

BELANGRIJK OM TE WETEN

Laat u de aanleg van uw tuin aan G&G Tuinen over, dan vallen de ontwerpkosten weg. Anderzijds kunnen wij uw tuin ook aanleggen op basis van uw eigen ontwerp.

Anchor 2

REALISATIES
TUINONTWERP

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TUINARCHITECT VOOR EEN PROFESSIONEEL ONTWERP VAN UW TUIN?

Maak een afspraak met G&G Tuinen in Merelbeke om uw wensen te bespreken.

Foto's
bottom of page