Een passie voor groene ontwerpen met totaalconcept

Laat uw tuinproject volledig uitvoeren van ontwerp tot onderhoud. Bel G&G Tuinen!

Modern, klassiek of tijdloos, altijd een tuinontwerp op maat

Tuinontwerp

divider

Als u graag een uniek tuinontwerp wilt dat volledig aansluit bij uw stijl en perfect past bij uw woning of pand, neem dan zeker contact op met G&G Tuinen (Merelbeke, Oost-Vlaanderen). De combinatie van uw wensen en ideeën met onze kennis, creativiteit en ervaring in tuinprojecten garandeert een realisatie naar uw volle tevredenheid. U kunt altijd een beroep doen op onze tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerp van uw tuin of bedrijfsgroen. Wij verzorgen ook aanleg en onderhoud, zodat u lang kunt genieten in uw eigen buitenruimte op maat.

tuinontwerp G&G Tuinen

Partner voor totaalprojecten in groen en tuinen op maat

divider

Elk tuinontwerp bekijken we uit allerlei oogpunten: eerst en vooral uw wensen en ideeën, het budget dat beschikbaar is, natuurlijk ook de oriëntatie van het perceel, welk soort grond het terrein heeft en mogelijke verkavelingsvoorschriften. We bespreken samen welke beplanting uw voorkeur heeft en er past, of we gazon aanleggen en met welke soorten graszoden of graszaden, en de verdere tuininrichting en -decoratie. Daarna maakt G&G Tuinen een eerste voorstel op, dat we samen overlopen en eventueel aanpassen om tot een definitief ontwerp te komen. Dit ontwerp tekenen we op schaal uit en we leveren er ook een 3D-ontwerp van. De ontwerpkosten vallen weg als wij de aanleg voor u uitvoeren. Dat kan ook op basis van uw eigen ontwerp.

Genieten van dat zalige buitengevoel in uw eigen tuin of bedrijfsgroen? Informeer dan bij Brecht van G&G Tuinen naar een tuinontwerp
op maat van uw wensen!