" "
top of page
voorpagina1_1.jpg

Professionele aanleg van zwembaden en zwemvijvers

bouncing-arrow-white.gif

Goed tuinonderhoud betekent lang genieten van levendig groen

Tuinonderhoud

divider

Een tuin of groenvoorziening geeft rust en biedt elke dag weer een andere aanblik. De seizoenen zorgen voor een prachtig, natuurlijk schouwspel van flora en fauna. Om daar zo lang mogelijk van te kunnen genieten, is het heel belangrijk dat al dat groene leven goed verzorgd wordt. Vertrouw daarvoor op het gespecialiseerde team van G&G Tuinen (Merelbeke, regio Gent). Met tuinmachines, toestellen en materialen op maat onderhouden wij met alle zorg en liefde kleine en grote privétuinen of al het groen op bedrijfsterreinen.

EEN ZWEMBAD OF ZWEMVIJVER, PERFECT GEÏNTEGREERD IN HET GROEN

Terwijl een eigen zwembad vroeger eerder de uitzondering dan de regel was, is er de laatste jaren een omgekeerde tendens aan de gang. Steeds meer mensen besluiten om een zwembad of een zwemvijver in hun tuin te laten aanleggen. De warme zomers van de afgelopen jaren zijn daar niet vreemd aan.

 

De integratie van een waterpartij in de tuin laat u best aan een professional over want er komt heel wat bij kijken: de oriëntatie van het perceel, de ondergrond en de bodemstabiliteit, allerlei bouwtechnische aspecten.

 

G&G Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg van zowel zwembaden als zwemvijvers en biedt heel wat opties qua vorm, afmetingen en afwerking. Laat u adviseren door ons bedrijf en uw zwembad wordt optimaal in de bestaande omgeving geïntegreerd zodat het geen afbreuk doet aan uw tuin.

aanleg zwemvijver
Anchor 1

TAL VAN AFWERKINGEN, KLEUREN EN MATERIALEN

Wij plaatsen bouwkundige betonnen constructies van elke afmeting en in elke vorm. Deze werken we af met een liner naar keuze. De kuip wordt bekleed met grasrand, natuursteen, hout, kleiklinkers of keramische tegels. Wij plaatsen klassieke zwembaden maar ook zwemvijvers en biozwembaden behoren tot ons gamma. We maken telkens gebruik van de beste technieken voor waterbehandeling en verwarming. Die toepassingen zijn ingegeven door een groeiend streven naar een verantwoord energieverbruik en zorg voor het milieu.


Veel meer dan een constructie in uw tuin is een zwemvijver een supplementair natuurlijk element in de omgeving. Zo bestaat een zwemvijver uit twee aparte zones. We hebben de zone voor het zwemmen en de zone met de speciale waterplanten die zorgt voor de filtering die overloopt in het zwemgedeelte. De hybride zwembaden zijn een combinatie van het klassieke zwembad met de zuivering via een filter en het natuurlijker uitzicht van een zwemvijver. Bij een hybride zwemvijver wordt het zwemgedeelte tijdens het mooie seizoen afgedekt met een rolluik en het water wordt verwarmd door een warmtepomp. In de herfst en de winter blijft de zwemvijver open liggen en is het een mooi landschapselement.

Anchor 2

OVERWEEGT U DE AANLEG VAN EEN ZWEMBAD
OF ZWEMVIJVER IN DE TUIN?

Ga dan in zee met G&G Tuinen. We geven u graag gedetailleerde info over alle mogelijkheden.

REALISATIES
ZWEMBADEN & ZWEMVIJVERS

Foto's
bottom of page