Vakkundige tuinspecialisten voor full service in onderhoud van tuinen en groen

Tijd voor een opknapbeurt, onderhoud of renovatie van uw tuin of groenvoorziening? Vraag dan een offerte aan bij G&G Tuinen!

Goed tuinonderhoud betekent lang genieten van levendig groen

Tuinonderhoud

divider

Een tuin of groenvoorziening geeft rust en biedt elke dag weer een andere aanblik. De seizoenen zorgen voor een prachtig, natuurlijk schouwspel van flora en fauna. Om daar zo lang mogelijk van te kunnen genieten, is het heel belangrijk dat al dat groene leven goed verzorgd wordt. Vertrouw daarvoor op het gespecialiseerde team van G&G Tuinen (Merelbeke, regio Gent). Met tuinmachines, toestellen en materialen op maat onderhouden wij met alle zorg en liefde kleine en grote privétuinen of al het groen op bedrijfsterreinen.

Maatoplossingen in onderhoud voor tuin en groenzone

divider

Het groen is nooit af, want de natuur is nu eenmaal continu in beweging. De onderhoudsdiensten van G&G Tuinen zorgen ervoor dat de oorspronkelijke vormen en lijnen van het ontwerp van uw tuin of groenvoorziening blijven bestaan. Elke tuin heeft een eigen aanpak nodig en dus bieden we u onderhoud op maat: eenmalig, voorjaars- en herfstsnoei of periodiek volgens een wekelijks of maandelijks onderhoudsplan. Verzorgen of vellen van bomen, snoeien van hagen, heesters en andere beplanting, gazon maaien en verticuteren, bemesten en heraanplanten, onkruid wieden, ziektes en plagen bestrijden; wij leveren groenverzorging op maat. G&G Tuinen heeft een fytolicentie voor het gebruik van sproeistoffen.

tuinonderhoud door G&G Tuinen

Als u nog vragen heeft over onze service in groenonderhoud of graag een offerte wilt aanvragen, neem dan zeker contact op
met G&G Tuinen!